حکم خیانت در امانت سفته

 

حکم خیانت در امانت سفته چیست؟ خیانت در امانت یکی از جرم هایی است که اگر محقق شود مجازات دارد و حکمی برای آن صادر می‌ شود. حکم با توجه به نوع خیانت در امانت متفاوت است. حکم خیانت در امانت سفته یکی از نکات حقوقی به حساب می‌ آید که ما قصد داریم در این مطلب به آن بپردازیم.

سوال می‌ شود که این جرم چگونه اتفاق می افتد؟ آیا می توان این جرم را ثابت کرد؟ چگونه باید این خیانت در امانت را به اثبات رساند؟ کدام وکیل  امر رسیدگی به پرونده را قبول می کند.

تمام این ها سوالاتی است که در مورد خیانت در امانت انجام می شود. خوب است که بدانیم که در زمان دادن سفته به دیگران چه به صورت امانی و چه به صورت دیگر باید تمامی شرایط را بسنجید.

ممکن است از این سفته ها استفاده های غیر قانونی شود و در پایان پای شما گیر باشد. لذا اگر قصد دارید که به بررسی چگونگی اثبات حکم امانت در خیانت سفته و یا نکاتی که پیرامون این موضوع وجود دارد اطلاعاتی را کسب کنید با وکیل مرتضایی تا پایان این متن همراه بمانید.

 

بیشتر بخوانید : بهترین وکیل خیانت در امانت در تهران

حکم خیانت در امانت سفته به چه صورتی محقق می شود؟

توجه داشته باشید که اسناد تجاری مثل سفته و یا چک به عنوان نحوه ای برای پرداخت پول می باشند و در معاملاتی که انجام می‌ شوند به عنوان یک بها و اوراق ارزش دار محسوب می شوند.

حال اگر از این اوراق بها دار که یکی از آن ها سفته می باشد به عنوان امانت به فرد دیگری بدهید و فرد در این امانت داده شده خیانت کند، حکم چه می باشد و چه اتفاقی باید بیفتد؟ سوال پیش می‌ آید که این موضوع چگونه باید اثبات شود و نکته مهمی که وجود دارد این است که این اسناد به چه صورت به آن فرد داده شده است؟ آیا به عنوان پول به او پرداخت شده است؟ یا نه برای تضمین انجام معامله داده شده است.

در این فقره اگر دارنده سفته این سفته ها را در مقام پول از فرد دهنده سفته دریافت نکرده باشد و تنها به عنوان تضمین معامله گرفته باشد و در صورتی که از این سفته ها استفاده کنند و آن ها را خرج کند در این مورد حکم خیانت در امانت سفته اتفاق افتاده است و این امر محقق شده است. لذا برای رسیدگی به این موضوع باید اقدامات لازم را انجام داد.

حکم خیانت کردن در امانت و مجازات آن

همانطور که گفته شد سفته به عنوان یکی از اوراق بهادار در معامله های تجاری به حساب می آید. استفاده کردن از این نوع صنعت بسیار رایج است و در بسیاری از معامله ها از سفته به عنوان تضمین و یا در مقام پول استفاده می شود.

 

حکم خیانت در امانت سفته

 

اما بسیاری از افراد قانون هایی که در مورد سفته وجود دارد را نمی دانند و با ناآگاهی خود ممکن است که مشکلاتی را برای خود به وجود آورند. لذا جرم و حکم خیانت در امانت سفته از نکاتی است که افراد باید راجع به آن اطلاعات کافی داشته باشند.

 

بیشتر بخوانید : وکیل فروش مال غیر در تهران

 

اطلاع داشتن از این قانون ها باعث می شود در برخورد با چنین مسائلی دچار مشکلات نشوند اما یکی از جرم های رایجی که در این زمینه وجود دارد حکم خیانت در امانت سفته می باشد. چنانچه سفته به عنوان تضمین به فرد داده شود و فرد گیرنده سفته، زودتر از موعد تعیین شده برای سفته آن را به اجرا بگذارد و خرج کند جرم اتفاق افتاده و حکم خیانت در امانت سفته محقق شده.

در این نوع موضوع مهم نیست که روی این سفته چه چیزی نوشته شده باشد. امانی و یا غیر امانی به هیچ وجه مهم نیست. در صورتی که سفته زودتر از موعد به اجرا درآید فرد خیانت در امانت کرده و مجرم شناخته می شود. چنانچه عبارت امانی بودن بر روی سفته نوشته شده باشد به اثبات این موضوع کمک خواهد کرد‌.

اما اگر این عبارت درج نشده باشد فرد شاکی باید شواهدی را به دادگاه ارائه کند که نشان دهنده امانی بودن سفته باشد. پس در کل می توان گفت فرد مجرم برای اینکه محکوم شود نیازی نیست که در قبال سفته پولی را دریافت کند. همین که زودتر از زمان تعیین شده سفته را استفاده کرده برای احراز جرم، کاملاً کافی می باشد. امیدوارم که اطلاعات کافی در این زمینه به دست آورده باشید.

 

منبع : casetext.com

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *