کلاهبرداری از طریق انتقال وجه

 

کلاهبرداری از طریق انتقال وجه چگونه است؟ با توجه به گسترش انتقال پول از طریق اپلیکیشن ها و عملیات کارت به کارت عده ای سودجو با توجه به همین کار اقدام به کلاهبرداری میکنند و به راحتی از طریق همین شماره حساب روی کارت اقدام به کلاهبرداری می کنند.

وکیل مرتضایی دراین  مقاله به صورت جامع و کامل به  بررسی قانون کارت به کارت و همچنین کلاهبرداری از طریق انتقال وجه می پردازد.

قانون کارت به کارت یا انتقال وجه چیست؟

همانگونه که در قسمت اول مقاله گفتیم امروزه افراد زیادی معاملات خود را از طریق کارت به کارت انجام می‌دهند ولی از این به بعد برای انجام کارت به کارت اینترنتی برای بانک بالای یک میلیون تومان در اپلیکیشن های پرداخت حتماً باید کد ملی مالک سیم کارت و کد ملی حساب کارت بانکی فرستنده و گیرنده ثبت شده باشد. اگر چنین نباشد عملیات کارت به کارت انجام نخواهد شد.

نکته قابل توجه این است که این قانون جدید انتقال وجه توسط پلیس فتا و به منظور امنیت و جلوگیری از کلاهبرداری از طریق انتقال وجه گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید : آشنایی با خصوصیات وکیل فروش مال غیر

 

نحوه کلاهبرداری از طریق انتقال وجه

همانطور که گفتیم یکی از کلاهبرداری های که امروز بسیار رواج پیدا کرده است کلاهبرداری از این روش می باشد.

در این روش کلاهبرداران اطلاعات موجود بر روی کارت طرف مقابل را یادداشت و از طریق این اطلاعات اقدام به پرداخت پول از کارت وی به کارت افراد دیگر که بعضاً با آن ها همدست می باشند می‌کنند و در این صورت مقدار زیادی از پول به حساب های زیادی منتقل می شود. پس سعی کنید تا جایی که می‌توانید از دادن اطلاعات کارت به افراد غریبه خودداری کنید.

آیا می شود بعد از انتقال وجه از کارت آن را پس گرفت؟

تعداد زیادی از افراد بعد از اینکه مورد کلاهبرداری از این شیوه قرار  می گیرند سعی در باز پس گیری پول انتقال داده شده دارند، می توانیم بگوییم که یکی از سخت‌ترین کارها در دعاوی کیفری پس گرفتن مبلغ انتقال داده شده می باشد.

 

کلاهبرداری از طریق انتقال وجه

 

یکی از راه های باز گرفتن وجه انتقالی از طریق پلیس فتا می باشد پس بهتر است در اولین فرصت به پلیس فتا مراجعه کرده و طرح شکایت نمایید.

جرم و حکم کلاهبرداری از طریق انتقال وجه چیست؟

بهتر است قبل از اینکه جرم کلاهبرداری از طریق انتقال وجه را مورد بررسی قرار دهیم و به منظور این که بتوانیم کلاهبرداران را تشخیص دهیم ابتدا بهتر است که بدانیم برنامه ی رسید ساز جعلی چیست؟

برنامه رسید ساز جعلی روشی است که با استفاده از آن افراد قادر به این هستند که رسیدهای بانکی را جعل کرده و در هر کجا که بخواهند از آنها استفاده کنند این رسید هایی که توسط برنامه های جعل رسید ساخته می‌شوند از لحاظ ظاهری بسیار به رسید های واقعی شبیه می باشند.

خوب است که بدانید جرم کلاهبرداری از طریق انتقال وجه متناسب با مبلغ آن و البته نوع ارتکاب بجرم متغیر می باشد.

به عنوان مثال اگر شخصی با استفاده از کارت به کارت مبلغ کمی از حساب شما انتقال داده است به عنوان یک جرم عمومی مجازات می‌شود و باید خسارت شما را نیز جبران کند ولی اگر کلاهبرداری از این شیوه  به مبلغ زیاد باشد مجازات های سنگینی در انتظار کلاهبردار خواهد بود.

 

بیشتر بخوانید : بهترین وکیل کیفری در تهران

 

چگونه می توانیم از کلاهبرداری که از طریق انتقال وجه کلاهبرداری کرده است شکایت کنیم؟

برای شکایت از کلاهبرداری از این شیوه  باید مراحلی را طی کنید به منظور  شکایت از این نوع کلاهبرداری اولین قدم مراجعه به دفاتر الکترونیک قضایی می باشد و بعد از آن شما باید فرم درخواست استرداد وجه انتقال داده شده را پر کنید با توجه به اینکه روند انجام شکایت از کلاهبرداری انتقال وجه بسیار پیچیده و زمانبر است بهتر است که در صورت داشتن توانایی مالی از یک وکیل حرفه ای و کاربلد استفاده کنید چرا که وکیل میتواند زودتر شما را به نتیجه برساند.

 

کلاهبرداری از طریق انتقال وجه

 

نتیجه گیری

کلاهبرداری از طریق انتقال وجه یکی از جرم های کلاهبرداری می باشد که امروزه با جا افتادن کارت های بانکی در اکثر معاملات بسیار زیاد شده است.

از دیگر دلایل ازدیاد کلاهبرداری از طریق انتقال وجه خرید و فروش های مجازی می باشد.

همانطور که  گفتیم جرم کلاهبرداری ؛ قرار گرفتن بهترین کار این است که از دادن شماره کارت و یا انجام عملیات کارت به کارت با افراد غریبه خودداری کنید. امیدوارم که با خواندن این مقاله متوجه کلاهبرداری از این شیوه شده باشید.

 

منبع : www.embroker.com

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *