کلاهبرداری در معامله ماشین

 

کلاهبرداری در معامله ماشین جزو جرم هایی به حساب می آید که در مورد معامله ملک ماشین و یا هر چیز دیگر می‌ تواند صورت بگیرد. لذا کلاهبرداری در معامله ماشین به گونه ای است که در آن کلاهبردار با استفاده حیله و فریب ماشین را گونه‌ ای بفروشد که باعث ضرر فرد خریدار شود و یا ماشین را به گونه ای خریداری کند که فرد فروشنده دچار ضرر و زیان شود.

لذا اقدامات قانونی در زمان کلاهبرداری در معامله ماشین پیچیدگی های خاص خود را دارد که در این زمینه ما قصد داریم تا اطلاعات کافی و کاملی را به شما ارائه دهیم.

شما برای پیگیری این کلاهبرداری ها باید شکایت خود را تنظیم و به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تسلیم کنید تا پیگیری‌ های لازم در این زمینه انجام شود. چنانچه دوست دارید اطلاعاتی در مورد کلاهبرداری در این حوزه به دست آورید و مجازات و چگونگی پیگیری و به دست آوردن اموال خود را مورد بررسی قرار دهید تا پایان این متن با وکیل مرتضایی همراه باشید.

 

بیشتر بخوانید : بهترین وکیل فروش مال غیر در تهران

کلاهبرداری در معامله ماشین

افزایش قیمت خودرو باعث شده تا در معاملاتی که در این زمینه انجام می‌ شود کلاهبرداری‌های صورت بگیرد. افرادی که قصد خرید و یا فروش ماشین را دارند باید توجه داشته باشند که به هیچ وجه در دام کلاهبرداران نیفتند و باید نسبت به شرایط معامله کاملا آگاهی داشته باشند و یا قبل از خرید و فروش با وکلای حرفه‌ای و یا افراد متخصص در این امر مشورت کنند.

سوال می شود که جرم کلاهبرداری در معامله ماشین چگونه جرمی می باشد. در این مورد باید بگوییم که با توجه به ماده یک قانون کلاهبرداری به جرمی گفته می‌شوند که افراد بزهکار از طریق انجام اعمال فریبکارانه اعمال متقلبانه انجام داده و خودرویی کسی دیگری را به ناحق غصب کنند و یا پول او را غصب کنند. پس در تعریف این جرم باید بگوییم که فرد کلاهبردار تمامی اعمال متقلبانه ای که می‌تواند را استفاده می کند تا در زمان خرید و فروش ضرری به فرد شاکی بزند.

انواع موارد کلاهبرداری

در کلاهبرداری در معامله ماشین نمونه های مختلفی وجود دارد که ما قصد داریم در این قسمت یک به یک با مثال هایی آنها را مورد بررسی قرار دهیم. مورد اول پارکینگ دو قبضه می باشد. در این مدل فرد خریدار در صورت وجود مشکلاتی در ماشین سکوت می کند و در قولنامه هم به آن اشاره نمی کند.

 

 

کلاهبرداری در معامله ماشین

 

بیشتر بخوانید : بهترین وکیل خیانت در امانت در تهران

 

اما در روز تعویض پلاک با یک کارشناس خودرو به محل تعویض پلاک رفته و ایراداتی را به ماشین وارد می‌ کند و از فروشنده درخواست خسارت و یا کاهش قیمت می کند. در بعضی از اوقات هم در صورتی که ماشین تصادف سنگین کرده باشد و خریدار بخواهد ۲۰ میلیون آن را ارزان تر خریداری کند، این موضوع را در قولنامه اولیه ذکر نمی کند و در روز تعویض پلاک ادعای خسارت می کند و یکی دیگر از نمونه های کلاهبرداری در معامله ماشین این است.

لذا فرد فروشنده بهتر است توجه داشته باشد که تمامی موارد را در قولنامه ابتدایی ذکر کند. مورد بعدی که باید به آن اشاره کنیم این است که در بعضی از اوقات کلاهبرداری توسط فروشنده انجام می شود. به طور مثال یک ماشین رنگ شده را به عنوان یک ماشین سالم و بدون حتی خط و خش به خریدار می‌ فروشند. بنابراین ماشینی را به شما فروخته که کمتر از میزان توافق شده ارزش دارد.

در این روش بهتر است که حتماً از کارشناسان متخصص در این امر استفاده کنید و قبل از خرید این خودرو کاملا آن را تست فنی کنید. مورد بعدی فروش یک ماشین به چند نفر است. در بعضی از موارد فرد فروشنده ماشین را با چند نفر معامله می کند. لذا بهتر است در این موارد حتما ماشین خود را از مراکز معتبر خریداری کنید. بعضی از اوقات افراد از شرکت های نامعتبر ماشین خود را خریداری می‌ کنند.

 

بیشتر بخوانید : بهترین وکیل ملکی در تهران

 

بعضی از شرکت های لیزینگ نامعتبر بدون آنکه ماشینی در کار باشد نسبت به گرفتن پول متقاضیان اقدام می‌کند و پس از جمع شدن پول ها متواری می‌ شوند‌. اما از دیگر موارد می‌ توان به کلاهبرداری اینترنتی اشاره کرد. در این روش افراد سودجو یک آگهی را در فضای اینترنت درج می کنند بدون آن که ماشینی داشته باشند نسبت به دریافت پول دیگران اقدام می کنند.

در کل توصیه ما به شما این است که برای معامله خودرو حتماً بهتر این اقدامات را انجام دهید و سعی کنید که از افراد متخصص و وکلای درجه در زمینه خرید و فروش استفاده کنید. تا از کلاهبرداری در معامله ماشین در امان بمانید.

منبع : www.justia.com

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *